Фејсбук

Седел ученик на час и напишал статус на ФБ:
– Сите учат, само јас на Фејсбук.
По извесно време, коментар од професорот:
– Ќе станеш да си го видиш кецот или да те тагнам?

Обиди се со

Клима

Трпе на испрашување по географија: Наставничката: – Трпе кажи ми каква клима владее во Македонија? ...