Есеј

Испит на фолозофски факултет.
Есеј со што е можно помалку зборови кој ќе содржи: религија, секс, тајна.
Есејот што добил 10-ка гласи:
Боже, трудна сум, бар да знаев чие е дететo!

Обиди се со

Час

Професор на својот час истакнува неколку статистички податоци: – Според најновите статистики 47% од жените, ...