Дома / Вицови / Образованиe / Домашна задача

Домашна задача

Трпе ја прашува наставничката:
-Наставничке , ги прегледавте ли тестовите?
Наставничката му одговара;
– Па имам и друи ученици освен вас!
– Наставничке, јас не ја напишав домашната работа!
– Зошто Трпе ?
– Па имам и други наставници освен вас…

Обиди се со

Разлика

Го прашува учителката малиот Трпе: – Која е разликата помеѓу мажите и жените? Малиот Трпе ...