Доцнење

Ученикот влегува 30 минути по почетокот на часот. Професорот го прашува:
– Зошто доцниш?
– За учење никогаш не е доцна професоре – одговара ученикот.

Обиди се со

Вијагра

Купил Трпе вијагра и се враќа дома. Ја пие и му се дигнал, ама тамам ...