Дома / Вицови / Образованиe / Час по Богословија

Час по Богословија

На час по Богословија попот Толе ги прашува учениците:
– Деца, дали знаете како настанале првите луѓе на земјата ??
Еден од учениците извикал:
– Тоа го знаеме сите, но нас многу повеќе не интересира како од првите луѓе настанале сите други потоа.

Обиди се со

Разлика

Го прашува учителката малиот Трпе: – Која е разликата помеѓу мажите и жените? Малиот Трпе ...