Дома / Вицови / Образованиe / Кој има најголем?

Кој има најголем?

Се запишале Трпе, Мали Џокица и Џемо во прво одделение. После првиот час, земале да си ги мерат пенисите.
Знаете кој имал најголем?
Џемо, зашто имал 18 години!

Обиди се со

На памет

Наставникот по математика го прашува Трпе: – Трпе зошто на тестот си ја оставил оваа ...