Дома / Вицови / Образованиe / Книги за самоубиство

Книги за самоубиство

Влегува дечко во библиотека и прашува:
– Се извинувам, дали имате книги за самоубиство?
– Да, онаму, третата полица од горе.
Оди дечково и бара, ама не наоѓа, па се враќа назад:
– Ама, таму нема ни една книга.
– Е, па тие книги кога ќе ги земат обично не ги враќаат.

Обиди се со

Правопис

Час по македонски јазик во 2020 година: – Не заборавајте деца, после емотиконот не се ...