Дома / Вицови / Образованиe / Ништо не е невозможно

Ништо не е невозможно

Учителот им вели на учениците:
– Деца, знаете дека ништо не е невозможно. Се може да се направи ако се сака.
Игорче: Добро учителе, ајде тогаш да ве видам истискајте ја целата паста за заби од тубата, па вратете ја назад.

Обиди се со

На памет

Наставникот по математика го прашува Трпе: – Трпе зошто на тестот си ја оставил оваа ...