Дома / Вицови / Образованиe / Сине стани!!!

Сине стани!!!

Мајката го буди синот.
– Станувај сине време е да одиш на школо.
– Остај ме на мира денес не одам во школо.
– Е како не одиш, имаш причина за тоа.
– Да ме мрзат учениците а богами и професорите.
После пола саат мајкава пак.
– Ај станувај мора да одиш.
– Е зошто морам?
– Зошто имаш 52 години и си директор на училиштето!

Обиди се со

Препишување

Малиот Трпе прави писмена и пробува да препише од другар му. Го гледа учителката: – ...