Дома / Вицови / Образованиe / Бремена жена…

Бремена жена…

Професор прашува студент по медицина:
– Колега, како ќе познаете дали некоја жена е бремена?
– Па, ќе има голем стомак и пеги по лицето.
– Аха. А јас имам ли голем стомак?
– Да.
– Имам пеги по лицето?
– Да.
– Е, па, кога ќе чуеш дека сум се породил, дојди да ти напишам шестка.

Обиди се со

Препишување

Малиот Трпе прави писмена и пробува да препише од другар му. Го гледа учителката: – ...