Дома / Вицови / Навреди / Замрзнати пилиња

Замрзнати пилиња

Толку си глуп што ако ти дадам две замрзнати пилиња едното ќе ти избега.

Обиди се со

Дебела

Толку е дебела што кога ја даваат на канал 5 ја има малку и на ...