Дома / Вицови / Личности / Салон за убавина

Салон за убавина

Трпана се враќа дома, Трпе ја прашува:
– Каде беше до сега?
– Во салон за убавина.
– Пак беше затворено а?!

Обиди се со

Сида

Се караат Трпана и Цвета – Да даде господ, швалерот сида да ти фати! – ...