Дома / Вицови / Навреди / Ролетна

Ролетна

Толку си слаб што дома те користат како ролетна.

Обиди се со

Прозорчиња

Толку си дебел/а што за да влезеш во Вицотека ти се потребни 2 прозорчиња!