Дома / Вицови / Навреди / Прозорчиња

Прозорчиња

Толку си дебел/а што за да влезеш во Вицотека ти се потребни 2 прозорчиња!

Обиди се со

Дебела

Толку е дебела што кога ја даваат на канал 5 ја има малку и на ...