Дома / Вицови / Навреди (страна 7)

Навреди

Жица

Толку си глуп што можеш да се сопнеш од бежичен телефон.

Прозор

Мајка ти е толку глупа што кога пробала да се самоубие скокнала од прозорот од подрумот.

Низок

Толку си низок што мора да гледаш нагоре за да видиш доле.

Оштета

Толку си грда што можеш да побараш оштета од родителите.

Точка

Можеби мозокот не ти е слаба точка, ама сепак е точка.

Огледало

Мајка ти е толку ружна што кога ќе се погледне на огледало, нема рефлексија.