Дома / Вицови / Навреди (страна 5)

Навреди

Смрдеа

Толку многу смрдиш, што и творовите ти завидуваат.

Заобиколка

Толку си дебел/а, што би било подобро да те прескокнам одколку да те заобиколам!

Јаболко

Мајка ти е толку глупа што пробала да го јаде iPhone-от, затоа што имало јаболко на него.

Еурокрем

Мајка ти е толку дебела, што крвната група и е еурокрем.

Дебела

Мајка ти е толку дебела, што ни Чак Норис не може да ја истепа.

Шлем

Кога децата се раѓале Господ им давал памет. Тогаш ти си носел шлем.

Доказ

Ти си доказ дека Господ има смисол за хумор.

Оштета

Мајка ти оштета треба да ти плаќа зошто си испаднал толку грд.

Кондом

Си испаднал толку грд, што мајка ти морала да се жали во фабриката за кондоми.

Такси

Мајка ти е толку дебела што кога ќе се облече во жолто сите мислат дека е такси.