Дома / Вицови / Навреди (страна 4)

Навреди

Грдотија

Толку си грда што кога ќе ти отворам слики на Facebook ми се гаси компјутерот.

Изглед

Од што изгледаш толку мизерно ни вратите во Рамстор не ти се отвараат сами.

Одмилување

Дечко толку си грд, што кога ќе те видам ми се одмилува машко дете!

Удрен

Ти си единствениот човек региститран во човековата историја кој бил удрен од паркирана кола.

WC

Кога ќе одиш во WC силно држи се на шољата зошто водата ги носи сите лајна.

Јадење

Не можам толку да изедам, колку што можам да повратам кога ќе те видам.

Овци

Толку глупа што ако ти нацртам две овци едната ќе ти избега.