Дома / Вицови / Навреди (страна 3)

Навреди

Сонце

Мајка ти е толку дебела што кога ќе излезе на плажа луѓето велат толку од сонцето.

Дебела мајка

Мајка ти е толку дебела што кога ќе застане на вагата, на неа пишува ФАТАЛ ЕРОР!

Уста

Устата ти е толку голема, што можеш да пееш две песни од еднаш.

Лижавче

Главата ти е толку голема што кога те гледа човек од страна мисли дека си лижавче.

Интернет

Толку си глуп што и неограничениот интернет го трошиш.

WC шоља

Толку си грда што WC шољата за тебе е лепотица.

Микрофон

Твојата коса е толку бушава што личиш на микрофон.

Грдотија

Толку си грда што кога ќе ти отворам слики на Facebook ми се гаси компјутерот.

Изглед

Од што изгледаш толку мизерно ни вратите во Рамстор не ти се отвараат сами.