Дома / Вицови / Навреди (страна 2)

Навреди

Грда

Секоја девојка има право да биде грда, ама ти ја злоупотребуваш привилегијата.

Перспектива

Би сакал да ги видам работите од твојата перспектива, ама не можам да си ја напикам главата толку длабоко во газот.

Мисла

Би сакал да ти кажам само една мисла, ама не знам дали би имал каде да ја сместиш.

Запознавање

Никогаш нема да го заборавам моментот кога се запознавме, ама ќе продолжам да се обидувам.

Среќа

Ти си среќна што си родена убава, за разлика од мене што сум роден – лажго.

Педер

Му реков на дечко ти дека е педер и тој ме мавна со ташната.

Бик

Силен си како бик, и речиси толку интелигентен.

Мршојадец

Не те сметам за мршојадец, те сметам за нешто што мршојадецот би го јадел.