Дома / Вицови / Навреди

Навреди

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика:
– Толку си глуп што ако ти дадат две замрзнати пилиња едното ке ти избега
– А другиот враќа… а ти пак толку си глуп што ако ти го украдат телевизорот ке трчеш по него да му го дадеш далинското…

Грда

Девојка ти е толку грда што Фреди Кругер има кошмари од неа.

Дебела

Толку е дебела што кога ја даваат на канал 5 ја има малку и на сител.

Прозорчиња

Толку си дебел/а што за да влезеш во Вицотека ти се потребни 2 прозорчиња!

Лимонада

Толку ти се жолти забите што дури кога пиеш вода, плукаш лимонада.

Уста

Устата ти е толку голема, што можеш да пееш две песни од еднаш.

Дебел

Од што си дебел незнам дали еднина или множина да те рачунам.

Заглавување

Мајка ти е толку дебела, што кога ќе скокне во воздух се заглавува.

Ролетна

Толку си слаб што дома те користат како ролетна.

Грда

Секоја девојка има право да биде грда, ама ти ја злоупотребуваш привилегијата.