Дома / Вицови / Виц на денот / Љубовно писмо

Љубовно писмо

Во лудница, некој лудак си седнал на страна и си пишува нешто. Доаѓа докторот и го прашува:
– Што пишуваш?
– Љубовно писмо.
– На кого?
– На сам себе.
– И што пишува во него?
– Немам поима, сеуште не сум го добил.

Обиди се со

Состанок

Трпана ја прашува ЦветаЧ – Како помина на состанокот? Раскажувај! – Ужас, маж ли е ...