Време

Трпе го прашува Цветко:
– Од кога не си имал секс?
– Шо ден е денеска?
– Недела.
– Од јануари…

Обиди се со

Облог

Богат француски производител на вино дошол во некое кафанче во Кавадарци и ставил 5.000 евра ...