Дома / Вицови / Личности / Ветување

Ветување

Трпана:
– Tpne, ти кога ќе се ожениш со мене?
– До година, во октомври.
– А зошто не оваа година?
– Оваа година и ветив на Цвета.

Обиди се со

Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости: – Ке може да ми го кажеш пасвордот од ...