Убава

Трпана го прашува Трпе:
– Срце, а убава ли сум ти без шминка?
– Госпоѓо која сте Вие?

Обиди се со

Алкохоличар

– 3драво, Јас сум Tpпe. Пијам 30 години. Дојдов, зошто ми кажаа, дека ги решавате ...