Дома / Вицови / Личности / Туристичка атракција

Туристичка атракција

Цветко забегал во некое село и прашува некоја бабичка:
– Извинете, има ли во селово некоја туристичка атракција?
– Имаше синко, ама се омажи лани.

Обиди се со

Мамурлак

Сессат Цветко и Трпе во некој бар, Трпе зима пијачка и му вика на Цветко: ...