Дома / Вицови / Личности / Тоалетна

Тоалетна

Малиот Трпе вика од тоалет:
– Мамоооо, мамооооо!
– Кажи бе сине!
– Тоалетна!
– Ако сине, нека лета, кај ќе оди…

Обиди се со

Поведение

Мајка му му вика на Трпе: – Те избркале од школо поради лошо поведение? Срам ...