Тигар

Трпе го вика Цветко:
– Знаеш вчера што се случи?
– Што бе?
– Фатив тигар со голи раце!!!
– Потоа?
– Потоа се разбудив!!!

Обиди се со

Анестезиолог

Пред операција анестезиологот го прашува Трпе: – Сакаш анестезија која е покриена со твоето здравствено ...