Тема

Трпана му се дере на Трпе:
– Сите мажи се говеда!
– Да, драга. Апсолутно сите.
– И ти исто така!
– Јас сум најголемото говедо на светот.
– Да и не ми е јасно зошто се омажив за тебе и живеам со тебе толку години?!
– А еве сега не сакајќи преминавме кон темата дека сите жени се глупави…

Обиди се со

Алкохоличар

– 3драво, Јас сум Tpпe. Пијам 30 години. Дојдов, зошто ми кажаа, дека ги решавате ...