Тактика

Цветко му вика на Трпе
– Како можеш бе секој ден да свириш на труба по 3 сати, а врска немаш од свирење?
– Тактика брат… кога ќе сакаш да го купиш станот што е до тебе, се ќе правиш…

Обиди се со

Теле

Трпе и вели на Трана: – Трпано, замисли веќе шест дена лежам во штала покрај ...