Дома / Вицови / Личности / Супермоќ

Супермоќ

Трпе се јавува во продавница за бела техника:
– Ало! Вчера ми продадовте супер моќна правосмукалка!
– Зборете погласно, не ве слушам!
– Не можам! Во ќесето за прав сум!

Обиди се со

Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости: – Ке може да ми го кажеш пасвордот од ...