Срца

Попот го сретнал Трпе и му вели:
– Денеска венчав три пара, и сега седум срца се исполнети со радост!
– Попе, сакаш да кажeш шест срца.
– Ти да не мислиш дека ги венчав без пари?!

Обиди се со

Претплата

Цветко на шалтер: – Добар ден. Сакам да се претплатам за една година. – Господине ...