Дома / Вицови / Личности / Состанок

Состанок

На крајот од состанокот, директорот прашува:
– Има ли некој некое прашање?
Цветко станува и вика:
– Јас имам директоре, ебете ли вие нешто друго освен нас?

Обиди се со

Глас

Трпе вознемирен влегува во болница и почнува да забори: – Докторе, докторе! Жена ми го ...