Снимање

Отишол Трпе на рентген и радиологот го прашува:
– Што треба да снимате?
– Па јас би музички спот за да станам славeн, али докторот инсистира да ја снимам главата!

Обиди се со

Заплена

На граничен премин, полицаец му се јавува на службеникот на должност: – Здраво шефе, пронајдовме ...