Дома / Вицови / Виц на денот / Слободна птица

Слободна птица

Трпе со доаѓа во 4 сабајле и на врата го чека Трпана:
– Кај си бе ти досега! Знаеш ли колку е саатот! На што личи ова?!
– Ќути Трпано да не ти ја акнам една. Јас сум слободна птица и си доаѓам и идам кога сакам!
После една недела, Трпана излегла и се прибира сабајле во 7:00, а Трпе ја чека на врата:
– Мори Трпано, нормална си или не?! Луѓето на работа одат а ти сега се прибираш!
– Ееее Трпе, ти си слободна птица и си одиш кога сакаш. Ама јас не сум слободна птица, па си идам кога ќе ме пуштат.

Обиди се со

Противење

Млад дечко прашува надарена плавуша: – Ќе се противите ли ако сакам да имам секс ...