Скитање

Трпе, зошто сакате да се разведете?
– Жена ми по цели ноќи скита по кафани.
– Ајдее… Да не лажеш?
– Не лажам господине судија. Мене ме бара…

Обиди се со

Апче

Трпе оди во аптека. – Дајте ми вијагра од 50мг за да ја израдувам жена ...