Штип

Газдата го прашува Трпе:
– Си бил ли некогаш во Штип?
Трпе:
– Ехеееј колку пати. Во Штип има евтини ороспии и добри фудбалери!
Газдата:
– Абе човеку, жена ми е од Штип!
Трпе:
-А во кој клуб игра она?

Обиди се со

Швалерка

Трпана го фаќа Трпе со швалерката во кревет. Лута почнува да ја кубе и удира, ...