Ризли

Иде Трпе во трафика:
– Ај едно паќетче кондоми Дурекс.
– Фала богу некој нешто да ебе, сите само ризли купуваат.

Обиди се со

Изневерување

Цветко загрижен му кажува на Трпе: – Пријателе, не знам како да ти кажам, но ...