Проблем

Трпе оди на доктор:
– Докторе, имам проблем со станувањето!
– Кога најчесто ви се случува тоа?
– Кога сум вo кафана!

Обиди се со

Тажна вест

Кога починал Мајкл Џексон, веста брзо се проширила. Некој отишол во кафана во Куманово, и ...