Претплата

Цветко на шалтер:
– Добар ден. Сакам да се претплатам за една година.
– Господине ова е винарија, фитнесот е на горниот спрат…
– Знам, знам.

Обиди се со

Желба

Две бабички седеле на плажа – Вчера ја видов Брижит Бардно на телевизија. – И? ...