Поведение

Мајка му му вика на Трпе:
– Те избркале од школо поради лошо поведение? Срам да ти е!
Угледај се на татко ти! Него утре го пуштаат од затвор поради добро поведение!

Обиди се со

Противење

Млад дечко прашува надарена плавуша: – Ќе се противите ли ако сакам да имам секс ...