Подарок

Комшијата го прашува малиот Трпе во лифтот:
– Што ти донесе Дедо Мраз, детенце?
– Играчка на батерии.
– А на мама?
– И на мама исто!

Обиди се со

Швалерка

Трпана го фаќа Трпе со швалерката во кревет. Лута почнува да ја кубе и удира, ...