Подарок

Трпана му вика на Трпе:
– Драги, што ќе ми подариш за роденден?
– Ништо! Еден добар секс, и толку!
– А ако не ти дадам?
– Ако си глупа….остани си без подарок..

Обиди се со

Приказни

Трпана му вели на Трпе: – Имам многу приказни слушнато за тоа каков си во ...