Пилинг

Трпана го прашува Трпе:
– Драги да ми дадеш пари за пилинг!
– Што е пак сега тоа?
– Да си ја помладам кожата да ми биди мека и мазна.
– Вие змиите нели сами си ја менувате кожата?!

Обиди се со

Брак

Данашњи бракови: Матичар: Кој ФБ профил ке га користите? Муж: Ја ке си га задржу ...