Дома / Вицови / Личности / Пијаница

Пијаница

Трпе подзамислен и кажува на Трпана:
– Трпано, кога бебе ќе си го испие шишето и заспие, сметаш дека е многу слатко?
– Да, зошто?
– Епа, како ја кога ќе го испијам шишето и заспијам, сум бил пијаница?!

Обиди се со

Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости: – Ке може да ми го кажеш пасвордот од ...