Дома / Вицови / Виц на денот / Пегла за коса

Пегла за коса

Трпе ја прашува Трпана:
– Зошто ја пеглаш косата?
– За да ми биде подолга.
Следниот ден, докторот го прашува Трпе:
– Како рековте дека ја добивте изгореницата на пенисот?

Обиди се со

Авиони

Стојат Трпе и Цветко на аеродром и разговараат. – Трпе, како ли терористите ги крадат ...