Пари

Разговараат двајца старци:
– Абе Цветко, кога имаше 20 години одеше со 20 годишни девојки, на 50 години одеше со 20 годишни девојки,
cега со 80 години пак одиш со 20 годишни девојки!
– Добро…
– Епа како ти успева?!
– Абе и 100 години да имам, 100 евра cи се 100 евра!

Обиди се со

Брак

Данашњи бракови: Матичар: Кој ФБ профил ке га користите? Муж: Ја ке си га задржу ...