Дома / Вицови / Виц на денот / Незадоволена

Незадоволена

Трпе оди на доктор цел избезумен и му вели:
– Докторе, не можам да ја задоволам жена си. Таа сака по десет пати на ден…
– Штооо?!
– Пари, докторе, пари!

Обиди се со

Јадење

Доаѓа тештата на Трпе кај него на вечера. По некое време на маса и доаѓа ...