Нервоза

Трпана го бара Трпе на мобилен:
– Добро бе Трпе, кај си, седум саат бидна.
– Еве во кафана…
– Па ќе си доаѓаш…
– Само да се расположам, нели рече да не ја пренесувам нервозата дома!

Обиди се со

Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости: – Ке може да ми го кажеш пасвордот од ...