Дома / Вицови / Личности / Навигација

Навигација

Трпана му звоне на Трпе:
– Трпе, да не ја имаш чепкано навигацијата на колата?
– Да, сакав да видам колку е растојанието од Скопје до Охрид.
– Е фала многу, јас сум во Охрид..

Обиди се со

Тажна вест

Кога починал Мајкл Џексон, веста брзо се проширила. Некој отишол во кафана во Куманово, и ...