Дома / Вицови / Личности / Најстаро животно

Најстаро животно

Малиот Трпе го прашува татко си:
– Тато, кое животно е најстаро?
– Зебрата, сине.
– Од каде знаеш?
– Па, сите животни се во боја, само таа е црно-бела!

Обиди се со

Бебе

Трпана му вика на Трпе: – Љубов, дај ми го бебето да го нахранам. – ...